I want a logo by the name of Uber Sheesha’s . PFA our lounges logo, I want a similar logo instead of Lounge there needs to be sheesha’s. Also I want it to be designed like the sheesha should be inside the logo U.

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: ₹1500
 • Propozimet e Marra: 2
 • Fituesi: pereragayan160

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed. I want a logo by the name of Uber Sheesha’s . PFA our lounges logo, I want a similar logo instead of Lounge there needs to be sheesha’s. Also I want it to be designed like the sheesha should be inside the logo U.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great understanding. Innovative work and excellent service. Happy with the work ”

Fotoja e profilit Vishnumidha12, India.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!