Improve landing page design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £50
 • Propozimet e Marra: 1
 • Fituesi: webidea12

Përmbledhja e konkursit

We are looking for a more professional design for the landing page of a large property network launching soon.

Style: Consumer facing but professional. Crisp, modern, straight lines. Use the corporate colours, blue, white and a little red. Some movement / colour changing / or something else to make it come to life. See files for landing page.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Excellent professional work. Thank you.”

Fotoja e profilit karmafunk, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Simple Logicx
  Simple Logicx
  • 8 muaj më parë

  you needs just design not codding m i right?

  • 8 muaj më parë
 • rohitdalak
  rohitdalak
  • 8 muaj më parë

  Do you want the same UX?

  • 8 muaj më parë
 • gireeshvfx
  gireeshvfx
  • 8 muaj më parë

  #guaranteed Hello, I have checked your website. and I can make it redesign but Can you please make it #guaranteed and let me know what types of the final delivery of project file.
  \

  Thank you.

  • 8 muaj më parë
  1. karmafunk
   Krijuesi i Konkursit
   • 8 muaj më parë

   I can't make it guaranteed, that is why I did a contest. I want to see work first.

   • 8 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!