Inforgraphics Design for American English Vs British English Feb 2019

 • Statusi: Open
 • Çmimi: ₹1320
 • Propozimet e Marra: 16

Përmbledhja e konkursit

Create a Corporate looking design.

It is for infographics of Amercian English Vs British English.

It is for posting in Facebook.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • piyushbmbhatia
  Krijuesi i Konkursit
  • 4 ditё më parë

  The "image" remains common in both. Some of you have used 2 different images. Kindly keep 1 image ONLY.

  • 4 ditё më parë
  1. TheDesigner5
   TheDesigner5
   • 4 ditё më parë

   It's Done.

   • 4 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!