Italian American T-Shirt Design

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $35
 • Propozimet e Marra: 21

Përmbledhja e konkursit

I have a tshirt design I need revised. I attached a current copy of what I have and I want something more fashionable but still simple enoguh to be screenprinted.

Keep in mind this is for ITALIAN AMERICANS!

I also attached the file of the spoon I like.

Let me know if you have any questions!

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • rroktoborno4
  rroktoborno4
  • 4 orё më parë

  sir please check #24

  • 4 orё më parë
 • eljo1999
  eljo1999
  • 1 ditё më parë

  Check #14 and #15

  • 1 ditё më parë
 • eljo1999
  eljo1999
  • 1 ditё më parë

  Check #14 and #15

  • 1 ditё më parë
 • eljo1999
  eljo1999
  • 1 ditё më parë

  Check #14 and #15

  • 1 ditё më parë
 • masroorahmedkhan
  masroorahmedkhan
  • 1 ditё më parë

  Kindly rate my entry # 6 & 8

  • 1 ditё më parë
 • mdminhajuddin
  mdminhajuddin
  • 1 ditё më parë

  Please check my entry no #1 #3 Thank you.

  • 1 ditё më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!