Leggings design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $40
 • Propozimet e Marra: 10
 • Fituesi: ecemozkurt

Përmbledhja e konkursit

We need new designs for our new brand (Baretights).
I have attached some imspiration Photos.
The criteria is: High waist, new pattern, seamless, trending colors.
Be creative with the logo placing. It can be just logo, just text, both, and one color (seperating the B and T in the logo)

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Quick, great communication, great designer. Will definately hire again.”

Fotoja e profilit FalkCB, Norway.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Akinfusions
  Akinfusions
  • 2 vite më parë

  #sealed #guaranteed

  • 2 vite më parë
  1. FalkCB
   Krijuesi i Konkursit
   • 2 vite më parë

   one moment

   • 2 vite më parë
  2. FalkCB
   Krijuesi i Konkursit
   • 2 vite më parë

   Done!

   • 2 vite më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!