Logo Design: "AboutLegal"

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 101

Përmbledhja e konkursit

AboutLegal

Company Name: AboutLegal
Slogan: Digital Marketing for Law Firms

AboutLegal will be a company that sells technology services to lawyers.

The target market will be wealthy lawyers.

The design should be conservative, elegant, stylized and luxurious.

The logo will be used for the company website and on social media, as well as for business cards, brochures and letterhead.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • MamunHossainM
  MamunHossainM
  • 1 orё më parë

  Dear sir, Please check my new entry and give me your feedback. My entry no is #204 , #205 #208 and #209 . I hope you like this logo work. Thanks.

  • 1 orё më parë
 • sharthokrasel
  sharthokrasel
  • 1 orё më parë

  check sir #207 #206

  • 1 orё më parë
 • hknight
  Krijuesi i Konkursit
  • 2 ditё më parë

  The logo is for a digital marketing company. The company offers digital marketing services such as website development, seo and marketing. Could you make the logo better reflect digital marketing? Now many of you logo designs emphasize "legal icons" but the company is a digital marketing company. Could you use icons that demonstrate digital marketing? Thanks.

  • 2 ditё më parë
 • hknight
  Krijuesi i Konkursit
  • 3 ditё më parë

  I don't like over emphasizing "A" or "L" or "AL", the logo should be for "AboutLegal" not "AL". Thanks.

  • 3 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!