Logo Design - 01/07/2020 04:55 EDT

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $281
 • Propozimet e Marra: 644

Përmbledhja e konkursit

Need logo for a Shopping mall. The name of the Mall is "Fanateer Mall"
The Mall is located in a city near the sea and have a variety of shops for different needs.
Fanateer is a name of a bird that is similar a bit like the Flamingo bird.
The logo needs to be modern looking and catchy

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!