Logo Re-Design

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 40

Përmbledhja e konkursit

We are a domain reselling business and looking for a logo refresh/branding ideas. Possibly also looking for someone to do our domain logos in bulk ($3-5 per logo) with source files. Just don't have the time to devote to creating logos, WordPress etc.
Logo Sizes: 300px x 80px for website and be able to scale larger for other materials.
Website: [login to view URL]

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!