Logo and Symbol Design for "POWERMOUTH", melodic industrial metal band

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $100
 • Propozimet e Marra: 22
 • Fituesi: Romona1
Fituesi
Konkurs i Cilёsuar

jimzero zgjodhi një fitues!

Me 22 entries nga 24 freelancers, jimzero e kreu punën për vetëm $100 in 7 days.

Merrni Kandidatura Si Kjo

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!