Logo design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 19
 • Fituesi: Jimbo2zero101

Përmbledhja e konkursit

Glamorous means diamonds , glitter or even a bold pink font or black attach a example on exactly how I want it to look so not change lips color also uploaded pictures lips can be placed with 3D designs are recommended doing this creation

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!