Logo design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 187
 • Fituesi: joykundujk24

Përmbledhja e konkursit

I need a professional but simple please read simple and modern logo for a company building warehouse buildings. And quality buildings in Europe. DO NOT COMPLICATE YOUR LOGOS AND TRY BE CREATIVE WITH MANY COLOURS AND ANGELS. MAKE A CLEAN PROFESSIONAL LOGO. Find info in the word file. DO A PROPER CLEAN JOB

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Professional designer deliver perfect design AAA+++”

Fotoja e profilit Norwegian2005, United Arab Emirates.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!