Logo design

 • Statusi: Open
 • Çmimi: £21
 • Propozimet e Marra: 26

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed for new online jewellery shop [login to view URL] - a logo that will be on the website & on packaging.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Atikazuki
  Atikazuki
  • 3 ditё më parë

  PLEASE DO CHECK MY ENTRY AND RATE IT :) #21

  • 3 ditё më parë
 • NorAqilahAwang
  NorAqilahAwang
  • 3 ditё më parë

  please check my entry #18

  • 3 ditё më parë
 • NorAqilahAwang
  NorAqilahAwang
  • 3 ditё më parë

  please check my entry #18

  • 3 ditё më parë
 • kathirvelj2
  kathirvelj2
  • 3 ditё më parë

  hi sir please have a look on #3 and #4

  • 3 ditё më parë
 • zainashfaq8
  zainashfaq8
  • 3 ditё më parë

  your website is not opening I want to see the color scheme?

  • 3 ditё më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!