Logo design for PRO MASTER

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $65
 • Propozimet e Marra: 173

Përmbledhja e konkursit

Hello! I am looking for a simple and eye-catching logo. The brand name is PRO MASTER.
This brand was created to sell various types of sharpeners, whetstones and sharpening sets for kitchen knives, scissors, cleavers, multitools, machetical knife and other tools requiring fast and safe sharpening.
The graphic symbol should be simple, modern and easy to remember. Up to 2 colors.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!