Logo for Kids clothing Brand

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $115
 • Propozimet e Marra: 37

Përmbledhja e konkursit

Hello, Brand is rainbow sqrd, looking for kids clothing brand logo, that does not look corporate type but shows off a fun kids vibe. That mothers would love on baby clothes.


i was thinking the "rainbow" with small "(2)" at right corner top for squared. Hence rainbow sqrd
All ideas welcome. Lets see your creativity!!

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!