Logo for a Construction - Assembly Service

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: €25
 • Propozimet e Marra: 62
 • Fituesi: shealeyabegumoo7

Përmbledhja e konkursit

Hello friends
a friend would like a logo for his new company.
The name of the company is Bau- & Montageservice Semmou
The logo should be designed from the letters B M S.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • ataurbabu18
  ataurbabu18
  • 8 muaj më parë

  where BMS letters?

  • 8 muaj më parë
 • ovaisahmed4
  ovaisahmed4
  • 8 muaj më parë

  #77 please Check

  • 8 muaj më parë
 • resanpabna1111
  resanpabna1111
  • 8 muaj më parë

  please check my entry , #71, #72, #73, #74, #75, #76

  • 8 muaj më parë
 • resanpabna1111
  resanpabna1111
  • 8 muaj më parë

  please check my entry ,#55, #56, #57,#58, #59, #60, #61

  • 8 muaj më parë
 • MHLiton
  MHLiton
  • 8 muaj më parë

  Please check #50 , #51 , #52 ,

  • 8 muaj më parë
 • shahiiroh
  shahiiroh
  • 8 muaj më parë

  Dear Sir, please check out my entries #32 #33 #34

  • 8 muaj më parë
 • asimjodder
  asimjodder
  • 8 muaj më parë

  Check # 25

  • 8 muaj më parë
 • sozibm54
  sozibm54
  • 8 muaj më parë

  What is color in this logo sir??

  • 8 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!