Logo for a Surf House Hotel

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $60
 • Propozimet e Marra: 5
 • Fituesi: NeriDesign

Përmbledhja e konkursit

Simple, minimalist but also fresh and young.

It must have a surfboard + "Surf House" and "El Paredon Beach. Guatemala"

We need that it can be used both as a logo (surfboard + name) but also as an icon (just surfboard).

Brand colors are white and navy blue

IMAGES ARE JUST INSPIRATION, TO GIVE YOU AN IDEA (NOT TO BE COPIED)

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Super nice, great communication, did everything we needed and asked and understood us perfectly. Would definitely work again”

Fotoja e profilit SaraNeedabreak, Spain.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • ssajolbd50
  ssajolbd50
  • 5 muaj më parë

  Sir , Please check our entries #17 & #18 , and give your feedback. Thank you.

  • 5 muaj më parë
 • flyhy
  flyhy
  • 6 muaj më parë

  Please check our entries #5 , #6 , #10 and #11 and give your feedback. Thank you.

  • 6 muaj më parë
 • DesignerTarun04
  DesignerTarun04
  • 6 muaj më parë

  Sir ! if you give me some sample

  • 6 muaj më parë
  1. SaraNeedabreak
   Krijuesi i Konkursit
   • 6 muaj më parë

   Done! :) Thank you

   • 6 muaj më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!