Logo redesign

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 43
 • Fituesi: Jane94arh

Përmbledhja e konkursit

We have our old Logo and want it to change a little bit.
It should stay the same shape but the colors are not anymore up to date.
The company name is Rosblum Möbel ( before it was Rosblum Möbel AG ) so now the AG at the end has to be gone.

So redesign the logo without AG at the end. And do some coloring

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Very good quality and easy to work with.... professional ”

Fotoja e profilit bedsofnyc, Germany.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • mithunray
  mithunray
  • 8 muaj më parë

  #160 please check.

  • 8 muaj më parë
 • mithunray
  mithunray
  • 8 muaj më parë

  #157 please check.

  • 8 muaj më parë
 • Eastahad
  Eastahad
  • 8 muaj më parë

  You can check my another one (#134) on flat color plate...

  • 8 muaj më parë
 • asimjodder
  asimjodder
  • 8 muaj më parë

  Please Check # 126

  • 8 muaj më parë
 • Cliffmunge
  Cliffmunge
  • 8 muaj më parë

  check #121 and #96

  • 8 muaj më parë
 • mohosinmunna69
  mohosinmunna69
  • 8 muaj më parë

  please check #55

  • 8 muaj më parë
 • Geosid40
  Geosid40
  • 8 muaj më parë

  please check #54

  • 8 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!