Make me a logo

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $11
 • Propozimet e Marra: 3

Përmbledhja e konkursit

Company name is HOME REPAIR

Make a logo for Home Maintenance company.
major service provided; AC Maintenance, Plumbing, Painting, Building Maintenance, ceiling, flooring, tiling, etc...

use the Home line image and make something with repairing tools. see the entries submitted earlier. i don't like any single entry.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • mayen19
  mayen19
  • 14 orё më parë

  check #38

  • 14 orё më parë
 • saidulilancer
  saidulilancer
  • 4 ditё më parë

  kindly check my entry #28

  • 4 ditё më parë
 • nayeem8558
  nayeem8558
  • 5 ditё më parë

  what is the company name???

  • 5 ditё më parë
  1. nmha90
   Krijuesi i Konkursit
   • 5 ditё më parë

   home repair

   • 5 ditё më parë
 • amranfawruk
  amranfawruk
  • 5 ditё më parë

  What is the logo name?

  • 5 ditё më parë
  1. nmha90
   Krijuesi i Konkursit
   • 5 ditё më parë

   home repair

   • 5 ditё më parë
 • farhanatik2
  farhanatik2
  • 5 ditё më parë

  logo name'

  • 5 ditё më parë
  1. nmha90
   Krijuesi i Konkursit
   • 5 ditё më parë

   home repair

   • 5 ditё më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!