Need Creative Digital Pictures/Images/Posters/Sketches for Online Marketing

 • Statusi: Open
 • Çmimi: ₹3000
 • Propozimet e Marra: 5

Përmbledhja e konkursit

I am looking for creative images/Flyer-ad for marketing my website [login to view URL], which is a rental flat/house review portal. It should be creative, highlight the daily problems/benefits of staying on rent, and persuade people to provide the review of the house/flat on the portal. I have attached the Rentaba logo, would be good if the image has a mention of it.
Also, I am open for accepting multiple entries so top 4-5 may get selected and awarded depending upon the quality and creativity.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • d3stin
  d3stin
  • 4 orё më parë

  Hi, Please attached the logo file. Thanks

  • 4 orё më parë
  1. ambasthamayank
   Krijuesi i Konkursit
   • 4 orё më parë

   done

   • 4 orё më parë
 • AadiNation
  AadiNation
  • 15 orё më parë

  please

  • 15 orё më parë
 • AadiNation
  AadiNation
  • 15 orё më parë

  Inbox me pleae

  • 15 orё më parë
 • AadiNation
  AadiNation
  • 16 orё më parë

  please checking my all photos, sir

  • 16 orё më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!