Perfect Timing Logo

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $189
 • Propozimet e Marra: 80

Përmbledhja e konkursit

I need help redesigning my logo. I'd like to make it easier to read, modern and for it to speak to corporate and social clients. this is a corporate and social event planning company. I'd like to be able to use this logo on everything - business cards, website and all social media pages.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!