Redo & make this logo a vector

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $20
 • Propozimet e Marra: 3
 • Fituesi: MuhamedRamadan
Fituesi
Konkurs i Cilёsuar

josephd84 zgjodhi një fitues!

Me 3 entries nga 5 freelancers, josephd84 e kreu punën për vetëm $20 on the same day.

Merrni Kandidatura Si Kjo

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!