Re-draw a logo Character

 • Statusi: Open
 • Çmimi: £10
 • Propozimet e Marra: 5

Përmbledhja e konkursit

I'd like the attached Character re-drawn for a Motorbike Shop.

The initial brief was a Lizard on a Vintage/ retro Motorbike " a cartoon style old bike with a lizard riding it"

This went through several iterations, but I think we can interpret it better!

The first version Lizard wasn't 'mean' enough. The final version was the image called "Bike Lizard Logo"

What could improve?
- A more appealing Motorbike
- A more consistent Lizard (this one is a Crocodile head, and a Gekko tail)
- More appropriate clothing (Leather jacket & Goggles/ Helmet )
- Attitude
- Motion motion strokes)

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!