СРОЧНО! Перевести сайт Rukki.pro c Английского на Русский

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 1
 • Fituesi: TranslateToRus

Përmbledhja e konkursit

СРОЧНО! Перевести сайт [login to view URL] c Английского на Русский.
Подробности по почте

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Extremely fast translator! Job well done for overnight. Surely will do work again.”

Fotoja e profilit igorzenin, Russian Federation.

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!