Services imgae on e-shop

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 5

Përmbledhja e konkursit

Good morning
it needs better designed product graphics. (screen shoot 5)
My industry is acquiring followers on instagram. Follow / unfollow method

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • WPMediapl
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 ditё më parë

  pdf

  • 1 ditё më parë
 • ionariona
  ionariona
  • 3 ditё më parë

  Screenshot 5 is an image. We need the text typed somewhere. a doc file or a pdf.

  • 3 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!