Website - Home Page Banner

 • Statusi: Open
 • Çmimi: £20
 • Propozimet e Marra: 24

Përmbledhja e konkursit

I am after a new design to my website home page banner, follow the link to see what i already have: [login to view URL]

The main service which I offer is website creation and require a new engaging banner that will greet the visitors to my website. I would like it to match the theme of the website with colours (#4054B2) and the use of the image attached (dog image with laptop). The banner will also require the following text as part of the banner. 'Lets get creating!'

This could lead onto regular work as I may require banners for other customers.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!