A logo for “Jumpstart by juanita” its a fitness business, which needs to show vitality, i would like the “ by juanita “ in small letters so accent mainly on the jumpstart

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $80
 • Propozimet e Marra: 31
 • Fituesi: Alisa1366

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great, I would recommend her, her work is fantastic ”

Fotoja e profilit leotexgaid, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • leotexgaid
  Krijuesi i Konkursit
  • 6 muaj më parë

  Please don’t put any pictures of people in the logos

  • 6 muaj më parë
  1. Hcreativestudio
   Hcreativestudio
   • 6 muaj më parë

   please check #33 and let me know your valuable feedback ,

   • 6 muaj më parë
 • Dubledave
  Dubledave
  • 6 muaj më parë

  Hi can i ask what type of exercising the business is engaging in?

  • 6 muaj më parë
  1. leotexgaid
   Krijuesi i Konkursit
   • 6 muaj më parë

   Hi, it’s for the elder, no muscle pictures of bodies please

   • 6 muaj më parë
 • leotexgaid
  Krijuesi i Konkursit
  • 6 muaj më parë

  Hi, it’s a program for the old people in nursing homes. So pictures of muscles etc

  • 6 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!