Add Plants to 2 Hotel Lobbies

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 10
 • Fituesi: DebbyX3

Përmbledhja e konkursit

Hello,

I am a graduate student and part of my thesis I will be looking at hotel lobby design. I have two lobby pictures (old design and contemporary design).

- I would like to first remove all plants that are in the contemporary design lobby (1st modified picture); add a lot of plants to the same photo (2nd modified picture).

- For the old design photo, firstly remove all logos (1st modified picture), add plants to the same photo (2nd modified picture).

The photos have instructions and arrows showing where the modifications need to take place, please go beyond the arrows, add as many plants as possible. I am also opened to any creative ideas, you can add more if you feel it looks good. If you need inspiration check biophilic design.

In total, you should produce 4 photos (old lobby with no logos, old lobby with no logos and with plants, new lobby with no plants, new lobby with plants). It needs to look realistic

Thank you.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Yes, will definitely do for future projects.”

Fotoja e profilit pav3, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • ivica1
  ivica1
  • 1 vit më parë

  please feedback

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!