AutoCad Image to be made

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 11

Përmbledhja e konkursit

pick any image looking to see who we can use for our images

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • shahidullah79
  shahidullah79
  • 1 vit më parë

  you have to Explain more about this project.

  • 1 vit më parë
 • logodesign2019
  logodesign2019
  • 1 vit më parë

  Halo sir please check #13 #14

  • 1 vit më parë
 • rhshuvo6
  rhshuvo6
  • 1 vit më parë

  I don't understand what does the contest holder want?

  • 1 vit më parë
 • dimoreno12
  dimoreno12
  • 1 vit më parë

  What do you exactly need? a 2D Draw with the differents texture and measurements or a 3D render?? Thanks!

  • 1 vit më parë
 • delacruzbenjie
  delacruzbenjie
  • 1 vit më parë

  We can see that you have attached different jpg images of elevator cars. So WHAT EXACTLY do you need? Autocad image to be made.... Plan? Elevation?

  • 1 vit më parë
 • hasanelserr98
  hasanelserr98
  • 1 vit më parë

  What is the user name and password of the attached file

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!