Banner for advertizing on Google PPC Need 728x90 Leaderbord

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 55
 • Fituesi: becretive

Përmbledhja e konkursit

Hello Guys

i need a new banner to advertize on google, i ned a 728x90 horizontal. Attahed are the pictures yiou can use for this, please be creative. please, see text below and attahed is the logo

Protégete del Cáncer y 30 enfermedades temidas
Desde $11.80 Mensual
Shop Now Button

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Everthing is good, thanks nice design. thanks a lot”

Fotoja e profilit JCEAutoParts, Puerto Rico.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!