Basil Yates

 • Statusi: Open
 • Çmimi: $75
 • Propozimet e Marra: 56

Përmbledhja e konkursit

Hello, I am in need of a logo for my upcoming business. This is a very luxury business offered to very wealthy clients. Home maintenance. Basil Yates is an english name for royal gates. I am hoping for a logo with a unique design of gate. If others have unique ideas they feel would be suitable, we are open to ideas. Thank you.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Ridoy203
  Ridoy203
  • 7 orё më parë

  Please check my new entry's #56 , #57 , #58 , #59 , #60 , #61

  • 7 orё më parë
 • dakotahcharron
  Krijuesi i Konkursit
  • 5 ditё më parë

  Logo must look very exclusive and sharp.
  Gold on black.

  • 5 ditё më parë
 • dakotahcharron
  Krijuesi i Konkursit
  • 5 ditё më parë

  Slogan - Luxury Groundskeepers

  • 5 ditё më parë
 • dakotahcharron
  Krijuesi i Konkursit
  • 5 ditё më parë

  Basil Yates - name of company

  • 5 ditё më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!