Beard Oil Logo design

Përmbledhja e konkursit

I'm looking for someone to design a logo for a round sticker that i'm going to put on a beard oil bottle. Include the name "Uncle Fuz' Beard Oil" with a drawing (digital or hand) of the bearded man or something that looks similar to him in the attached file. It doesn't have to be super detailed, just has to look good. The background has to be black, the words in yellow and the drawing in yellow or alike colours. Thanks!

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Easy to communicate, willing to go the extra mile.”

Fotoja e profilit AlexRazmov, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Engahmedabdou111
  Engahmedabdou111
  • 1 vit më parë

  Would you please wait until the end I am working on it

  • 1 vit më parë
 • saidghouila
  saidghouila
  • 1 vit më parë

  #8 white version

  • 1 vit më parë
 • carlagcortes
  carlagcortes
  • 1 vit më parë

  hello! please check 3 and 5 i made differences in the arrangement only, thanks!

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!