Beyond Delivery

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $355
 • Propozimet e Marra: 616
 • Fituesi: extremephotoshop

Përmbledhja e konkursit

I need a logo designed for my business, please make it creative and include my business name in the logo. "Beyond Delivery"
I want to have some type of icon that symbolizes "Beyond Delivery" ICON

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“It was good”

Fotoja e profilit Keithobass, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!