Brand name suggestion and logo design for wraps range

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $290
 • Propozimet e Marra: 30
 • Fituesi: RollerAv

Përmbledhja e konkursit

This contest is to generate brand name ideas for a range of deli inspired flat bread wraps. The brand name will be used as a

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“I feel this designer read the brief thoroughly and followed through with delivery of a great brand name. Well done!”

Fotoja e profilit GIAdesigns, Australia.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • GIAdesigns
  Krijuesi i Konkursit
  • 10 vite më parë

  Thank you all for the submissions. The words "flat bread" "deli inspired" doesn't necessarily need to be incorporated into the brand name. For example, we were thinking of names such as, Hot Stone Deli, Hot Stone Deli Co., The Wrap Emporium, Hot Stone Bakery, Gourmet Deli Wraps, Gourmet Deli Wraps Co., Deli Emporium, Deli Fresh, Crimson Flame. Hope this may be a foundation for some more name ideas.
  I look forward to more responses. Regards GIAdesigns.

  • 10 vite më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!