Brand Signature

Përmbledhja e konkursit

Looking for artist / graphic design to create a company signature that we can put as sticker on luxury custom car projects. Needs to be very elegant and expensive looking for branding. Company name is Washmaster Auto Spa. Logo is attached for reference.

Attached are a few sample ideas of what we mean.

***Please note that it doesn't have to say Washmaster Auto Spa. It could just be Washmaster

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Great Work!”

Fotoja e profilit vw8167180vw, Canada.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • kawsarprodesign5
  kawsarprodesign5
  • 1 vit më parë

  Check #162, #163

  • 1 vit më parë
 • Yeasin32
  Yeasin32
  • 1 vit më parë

  Please check entry #73 #74

  • 1 vit më parë
 • gellieann3
  gellieann3
  • 1 vit më parë

  Are you okay with just fonts? Or you would you like it really custom made?

  • 1 vit më parë
 • maminur4910
  maminur4910
  • 1 vit më parë

  please check #114

  • 1 vit më parë
 • shakilahamed8008
  shakilahamed8008
  • 1 vit më parë

  sir, please check my entry #94 #95 #97

  • 1 vit më parë
 • vw8167180vw
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Hello everyone, some very nice design ideas. Please keep in mind that we are not looking for another logo for the brand as we already have one. This is like an artists signature that we can put on custom cars after the project is complete, it has to look like a real signature that says Washmaster or Washmaster Auto Spa. It's our company autograph. Thank You!

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!