Aftёsia ideale nё Brochure Design ёshtё veç njё konkurs larg

Plotёsoni formularin më poshtë dhe do tё merrni qindra ide pёr tё arritur rezultatet qё dёshironi!

 1. Dёrgoni pёrmbledhjen

  Përdorni crowdsource për projektimin e logos suaj, nëpërmjet një konkursi ku shkruani përshkrimin dhe vendosni një çmim

 2. Shqyrtoni kandidaturat

  Projektuesit tanё freelance konkurrojnё duke dёrguar me qindra nga idetё e tyre pёr projektimin e logos.

 3. Zgjidhni njё fitues

  Zgjidhni logon mё tё mirё konkurruese dhe jepjani çmimin tuaj!

 1. Pёrshkruani konkursin tuaj pёr Brochure Design
 2. Çfarë aftësish kërkohen?
  1. Kohëzgjatja dhe Çmimi
   1. $
   2. ditёt Zgjidhni nga 3 nё 30
  2. Cila është adresa juaj e e-postës?
   1. E-posta është regjistruar me një llogari ekzistuese. Lutemi të vendosni fjalëkalimin për t'u identifikuar.
  Mësoni më shumë rreth konkurseve për Brochure Design

  Pyetje të shpeshta

  • Pse tё krijoj njё konkurs?

   Ju lejon tё shihni qindra kandidatura pёr idenё tuaj dhe ju paguani vetёm pёr ato qё ju pёlqejnё mё shumё! Pёr shembull, njё logo e projektuar nga miliona profesionistё freelancer pёr biznesin tuaj tё ri.

  • SI tё krijoj njё konkurs?

   E thjeshtё! Mjafton tё zgjidhni llojin e konkursit dhe tё klikoni butonin e mёsipёrm 'Postoni njё konkurs'.

  • Çfarë është përmbledhja e konkursit?

   Ështё njё dokument qё duhet nё mёnyrё qё tё informoni profesionistёt freelancer mbi atё qё doni (apo nuk doni) nё konkurs

  • Çfarë ndodh pasi zgjedh një fitues?

   Filloni proçesin e dorëzimit për ta zotёruar ligjërisht punimin fitues dhe që profesionisti freelancer të marrë çmimin. Çmimi do lëshohet kur të jeni 100% të kënaqur me projektimin e marrë.

  • Çfarë është 'Garancia e Kthimit të Parave'?

   Do t'ju kthejmë paratë nëse nuk zgjidhni një fitues ose nuk jeni të kënaqur me rezultatet. Shënim: Nuk përfshihen konkurset e garantuara dhe përmirësimet e blera.

  • Ju duhet ndihmё me konkursin?

   Lutemi tё kontaktoni ekipin tonё miqёsor tё ndihmёs pёr asistencё nё lidhje me konkursin. Ata janё tё disponueshёm 24 orё nё ditё, pёr 7 ditё nё javё!

  Zvogёlo

  Bashkёsia jonё e konkurseve

  Konkursi na mundёsoi tё mos tejkalonim buxhetin, ta kryenim projektin nё kohё pёr ta shtypur broshurёn pёr konferencёn ku do tё merrnim pjesё e gjithashtu patёm mundёsi tё zgjidhnim mes shumё idesh.
  Connie Trynovich
  Unё marr pjesё nё konkurse sepse dua tё fitoj. Fitoret dёshmojnё se aftёsitё e mia projektuese spikasin nga projektuesit e tjerё.
  Kelvin Otieno Ogos
  • 28,507,062 Freelancer
  • 162 Kandidatura mes. pёr Konkurs
  • 3,783,247 I caktuar

  Si shfaqet në

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Times Online

  Crowdsourcing pёr Brochure Design nё Freelancer.com?

  Mёnyra se si kompanitё, grupet apo organizatat i paraqesin produktet apo shёrbimet e tyre nё broshura apo pamfletё, ndikon nё faktin nёse tregu do t'i pёrdorё apo jo ato. Njё gabim i zakonshёm kur bёhet njё broshurё, ёshtё vendosja e shumё informacioneve nё njё faqe. Kjo mund tё rezultojё nё shkronja shumё tё vogla qё lexohen me vёshtirёsi. Kur kjo ndosh, ёshtё e mundshme qё publiku juaj target, tё mos i lexojё fare broshurat tuaja.

  Mund tё postoni njё konkurs pёr Brochure Design nё Freelancer pёr projektim apo shkrim broshurash. Artistёt grafikё dhe shkrimtarёt freelance do t'ju dёrgojnё punimet e veta e kjo ju mundёson tё zgjidhni mё tё mirёn.

  Merni pjesё nё njё konkurs pёr Brochure Design tё postuar nё Freelancer pёr tё shpalosur aftёsitё e tua projektuese apo si shkrimtar. Kurrё nuk e di se ç'mundёsi apo lidhje krijohen kur pjesёmerrni. to get your design or writing skills out there. You'll never know what opportunities and connections you'll make by joining.

  Postoni ose merrni pjesё nё njё konkurs pёr Brochure Design nё Freelancer qё sot!