Build me a logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $10
 • Propozimet e Marra: 43

Përmbledhja e konkursit

I am studying Design and Technology for my HSC and am designing a tourist information centre for Port Macquarie. To accompany my design I need to create a folio and need a logo to make it appear professional.
NOT GIF.

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!