Build me a logo.

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 13
 • Fituesi: nurdesign

Përmbledhja e konkursit

I am a health and wellness coach. I specialize in health, fitness, and nutrition. I want my Logo to be "Bodies by Stephanie Berry" or Just "Stephanie Berry Bodies" depends on what looks better. I want two cherries next to each other to appear like glutes. I want feminine colors.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“She was great to work with. Very quick, and knew exactly what I wanted. ”

Fotoja e profilit StephBerryMaciel, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • milads16
  milads16
  • 1 vit më parë

  please kindly check #49

  • 1 vit më parë
 • rajuhomepc
  rajuhomepc
  • 1 vit më parë

  Please chk my new designs #39 #40 #41 #42

  • 1 vit më parë
 • nurdesign
  nurdesign
  • 1 vit më parë

  please check#24 #25 #26 #27 #28 #29

  • 1 vit më parë
  1. StephBerryMaciel
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Great Job. I really like the way it looks.

   • 1 vit më parë
 • rajuhomepc
  rajuhomepc
  • 1 vit më parë

  Hello...plz take a look at #19 #20 #21 #22 hope you like it, i will sell my design at $30 each

  • 1 vit më parë
 • taslimab526
  taslimab526
  • 1 vit më parë

  please check #4 , #5 , #6

  • 1 vit më parë
 • saidghouila
  saidghouila
  • 1 vit më parë

  Hi , Hope You like it , #1

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!