Build Me a Logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $55
 • Propozimet e Marra: 6
 • Fituesi: kenko99

Përmbledhja e konkursit

Need a logo designed for a motivational/fitness brand.

My vision is a DNA double Helix constructed of bullets, skulls, bones, and firearms.

The brand name is Chaos Theory Lifestyle

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Awesome work”

Fotoja e profilit ChaosTheory1, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • mtipu142
  mtipu142
  • 1 vit më parë

  working

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!