Build me a Logo For tech company

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 21
 • Fituesi: thoublue

Përmbledhja e konkursit

I would like a logo designed for my company SkyBase Studios.
I like it be simple, clean and minimalistic with a good color combination.
I'd like the design to be in illustrator if the design is selected.
Please post multiple designs with slight alterations.

* The logo also should have a meaning or should at least mean something.
Please use an appropriate font and avoid generic logos found on the internet.
I've attached some logos that I find really cool.

Here's our website:
[login to view URL]

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • arifkhanvasani
  arifkhanvasani
  • 1 vit më parë

  Please check my new entry. #50

  • 1 vit më parë
 • fahmidasattar87
  fahmidasattar87
  • 1 vit më parë

  hello sir , please check my entry #48 , thank you

  • 1 vit më parë
 • arifkhanvasani
  arifkhanvasani
  • 1 vit më parë

  Please check my entry #46

  • 1 vit më parë
 • arifkhanvasani
  arifkhanvasani
  • 1 vit më parë

  Please check my entry #33

  • 1 vit më parë
 • sonaamhitang
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Please read the requirements carefully before submitting your entries. Thank you!

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!