Build me a slogan

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £25
 • Propozimet e Marra: 17
 • Fituesi: DatabaseMajed

Përmbledhja e konkursit

We have a slogan- BUILT TO PERFORM

Help create a font/design that will look good with our logo. The slogan will be used on our branded products.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Was very creative and professional. Highly recommended.”

Fotoja e profilit ExtremeFitness, United Kingdom.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Raqib99
  Raqib99
  • 1 vit më parë

  Please Check #33 #37

  • 1 vit më parë
 • ishan52
  ishan52
  • 1 vit më parë

  Please Check #12

  • 1 vit më parë
 • aamirbashir1010
  aamirbashir1010
  • 1 vit më parë

  need a logo design for a reference or more information , your information is incomplete

  • 1 vit më parë
  1. ExtremeFitness
   Krijuesi i Konkursit
   • 1 vit më parë

   Hi, need the words BUILT TO PERFOM text design, no logo thanks

   • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!