Capture two sides of Mumbai with a picture

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: ₹1500
 • Propozimet e Marra: 12
 • Fituesi: NeelSagarbd

Përmbledhja e konkursit

Creating a second contest with a lower award for the 2nd best picture

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“The output was good, but would have appreciated if he was not in such a hurry to close the project and not ask for status update every few hours.”

Fotoja e profilit VatsalMody, India.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!