Charity Logo - Letter D

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 122
 • Fituesi: szamnet

Përmbledhja e konkursit

I need a stylized letter D for my charity that will work with the attached colors. I have been diagnosed with Devic's Disease and am starting a charity run and building a website and need a Letter D that will work as a logo, superimposed on, or created with the colours attached. it doesn't need to use all the colours at the same time, but should work with one or two

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“great. will do again”

Fotoja e profilit dashfordevics, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!