Chesse cake

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $50
 • Propozimet e Marra: 18
 • Fituesi: FALL3N0005000

Përmbledhja e konkursit

A fund-raising business for a 13 year-old ballet dancer
“Cheesecake by Mariana”
Sticker will be round

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • verosm23
  Krijuesi i Konkursit
  • 1 vit më parë

  Simple cheesecake for a 13-year-old girl initiating for fund-raising.

  • 1 vit më parë
  1. FALL3N0005000
   FALL3N0005000
   • 1 vit më parë

   Please check entry #18 #19 hope you like it.

   • 1 vit më parë
 • sumonkhansk005
  sumonkhansk005
  • 1 vit më parë

  Please check entry #9 #10

  • 1 vit më parë
 • Najam1981
  Najam1981
  • 1 vit më parë

  May you please elaborate the breif?

  • 1 vit më parë
 • darbarg
  darbarg
  • 1 vit më parë

  Please provide more details.

  • 1 vit më parë
 • awslidemaster
  awslidemaster
  • 1 vit më parë

  What design that you need?

  • 1 vit më parë

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!