Cleaning Website logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 33
 • Fituesi: Alit31

Përmbledhja e konkursit

I need a new logo design for my website. The name is "Marc Maids". Marc and Maids can also be in two different colors. Please use the attached templates as a guide for the design. Thank you.
Files Attached

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“WIll do business again!”

Fotoja e profilit bkirk815, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!