Coco Wellness Village

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $45
 • Kandidaturat e marra: 271
 • Fituesi: abctamannaejann2

Përmbledhja e konkursit

We are starting a directory for wellness professionals of color and we need a logo. The company is focused on Black People

The name is

Black Wellness Village, but the *****logo should only have the words BWell *****

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Very professional, quick turnaround and accommodating. Thank you!”

Fotoja e profilit brentmyadvisor, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • nurinmahirahzul
  nurinmahirahzul
  • 1 muaj më parë

  hi client. Please check #260 and rate my work if you do not mind. Thank you so much

  • 1 muaj më parë
 • Dferdusi8005
  Dferdusi8005
  • 2 muaj më parë

  Dear honorable contest holder kindly please check all, Thank you...........

  • 2 muaj më parë
 • bestgraphiclogo
  bestgraphiclogo
  • 2 muaj më parë

  #47

  • 2 muaj më parë
 • fitrahsyafiqah
  fitrahsyafiqah
  • 2 muaj më parë

  Hi, please kindly review my entry #32 . Thank you.

  • 2 muaj më parë
 • zubairsfc
  zubairsfc
  • 2 muaj më parë

  Hi sir I am a logo designer Please check my profile portfolio https://www.freelancer.com/u/zubairsfc if like my profile please contact me private message and quick response i am always online i am waiting for feedback now Thanks.

  • 2 muaj më parë
 • businessdesignss
  businessdesignss
  • 2 muaj më parë

  I think there is a chat option in my entry so you can send me the image you want :)

  • 2 muaj më parë

Shfaq më shumë komente

Si të fillosh me konkurset

 • Posto konkursin

  Posto konkursin Shpejt dhe thjeshtë

 • Merr shumë propozime

  Merr shumë propozime Nga e gjithë bota

 • Zgjidh kandidaturën më të mirë

  Zgjidh kandidaturën më të mirë Shkarko dokumentet - E thjeshtë!

Postoni një konkurs tani! ose bashkohu me ne sot!