Comedy Face Logo

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: £20
 • Propozimet e Marra: 10
 • Fituesi: meztro

Përmbledhja e konkursit

I am looking for JUST THE FACE to be done for a new social media comedy channel logo. I need the face to look like the man in the images (the real man in the images, not the cartoons), and i need the style to be similar to that of the other images. Feel free to exaggerate the facial expression a bit more. It should generally be a 'Confused' look. I will need this in a PSD or Vector format.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Good worker, provided extra alternative designs too. Would recommend.”

Fotoja e profilit HerthaYid, Germany.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

 • Maxoverdrawn
  Maxoverdrawn
  • 1 vit më parë

  #increaseprize otherwise no colour dude

  • 1 vit më parë
 • Shahidulabeg
  Shahidulabeg
  • 1 vit më parë

  #increaseprize

  • 1 vit më parë

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!