company logo and Mobile app icon

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $30
 • Propozimet e Marra: 30
 • Fituesi: kemmfreelancer

Përmbledhja e konkursit

Logo for Company and Mobile app ([login to view URL]) for elderly care. people can chat for free with volunteer nurse to guide them about the best senior care they can have

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“Good concept designer ”

Fotoja e profilit amrbakrmansour, Egypt.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Ende asnjë mesazh.

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!