Company Logo Design

 • Statusi: Closed
 • Çmimi: $200
 • Propozimet e Marra: 587
 • Fituesi: circlem2009

Përmbledhja e konkursit

Looking for a clean logo design for our new company.

Company Name is Tour Space

It is real estate related.

Clean, Easy to read design.

Must look good for Social Media platforms and website design.

Aftësi të rekomanduara

Vlerёsimi i punёdhёnёsit

“He was very good at making any adjustments I needed quickly and easily. Thank you. ”

Fotoja e profilit AlteredVId, United States.

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!