Crear un nombre y logo para una empresa

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $15
 • Propozimet e Marra: 1
 • Fituesi: Areynososoler

Përmbledhja e konkursit

tengo una empresa de importacion y venta de insumos de confeccion para ropa industrial , necesito un nombre y un logotipo llamativo pero eficaz

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!