create a company logo

 • Statusi: Pending
 • Çmimi: $60
 • Propozimet e Marra: 138

Përmbledhja e konkursit

i need to a company logo and symbol . i would like it to look similar to the attached picture

the name of the company is Tabulis

i would like a symbol before the name then Tabulis

Aftësi të rekomanduara

Punimet mё tё mira nga ky konkurs

Shiko mё shumё vepra

Këndi publik i sqarimeve

Shfaq më shumë komente

Si të filloni me konkurset

 • Postoni konkursin tuaj

  Postoni Konkursin Tuaj Shpejtë dhe Thjeshtë

 • Merrni propozime me shumicë

  Merrni Propozime me Shumicë Nga e gjithë bota

 • Zgjidhni propozimin më të mirë

  Zgjidhni propozimin më të mirë Shkarkimi i dokumentave - Thjeshtë

Postoni një konkurs tani! ose Bashkohuni me ne Sot!